Honden Healing

Een honden Healing en Reading geeft inzicht in de gezondheid en het gedrag van je hond

Honden zijn heel intu├»tief en ze voelen hun baasjes goed aan. Omdat ze alleen hondentaal kennen, kunnen ze ons niet goed duidelijk maken wanneer hun iets dwars zit. Het kan zich dan uiten in lichamelijke klachten of lastig gedrag. Dit is vergelijkbaar met jonge kinderen en baby’s. Een honden Healing in combinatie met een Reading en Bachbloesemtherapie geeft inzicht in de oorzaak van klachten en gedrag van een hond, waarna het verbetert. Het werkt in een diepere emotionele en energetische laag dan bij hondengedragstherapie en heeft als doel de diepere oorzaak aan te pakken en hond, baasje en gezin meer in harmonie te brengen. Lees meer over de resultaten van honden healing, reacties van eigenaren en de werkwijze.

Het pad van honden Healing

Takis Shelter en het pad van Honden healingHoe ben ik op het pad van honden Healing gekomen? Begin oktober 2021 ben ik naar Kreta gegaan naar Takis shelter en deze reis heeft me op het pad van de Honden Healing gebracht. Griekenland heeft een zwerfhondenprobleem en Takis heeft zich dat aangetrokken. Hij heeft sinds 2014 jaar een hondenshelter die in de loop van de tijd is uitgegroeid naar 400 honden, die in kleine roedels worden opgevangen. Hij heeft zijn leven en zijn geld opgeofferd om verwaarloosde honden te redden en is daar dag en nacht mee bezig.

Positief bezig zijn

Tijdens de eerste Lockdown in 2020 was ik op zoek naar positiviteit en ik kwam op zijn site. Ik werd blij van zijn filmpjes over de honden die hij redt, opknapt en laat adopteren. Zijn aanpak sprak me ook erg aan. Je kunt alleen een hond adopteren als je er zelf naar toe gaat en hij ziet dat je een band hebt met de hond. Hij wil zeker weten dat zijn honden goed terecht komen. Honden die niet worden geadopteerd en oud zijn geworden, of honden die zwak of ziek zijn neemt hij in zijn huis. Daar lopen inmiddels een stuk of 50 honden rond. Dat bracht mij op het idee om een oudere hond te adopteren. In plaats van een donatie te geven wilde ik hem helpen door de zorg voor een hond over te nemen.

De hond kiest jou

Ik ben samen met een vriendin gegaan die een artikel aan het schrijven is over het adoptieproces en alles wat daar bij komt kijken. En dat is heel wat! Ten eerste hoe maak je een keuze? De grap is dat de hond jou kiest. Ik heb 2 jaar lang filmpjes en foto’s bekeken en had een aantal honden op het oog, maar toen ik daar was liep de hond die had uitgekozen van me weg. Healing oudere hondEven later kwam een oud dametje op me af, die ik qua uiterlijk nooit zou hebben gekozen maar die een hele fijne energie had.

Wie kiest uiteindelijk

Toen we later in een ander deel waren, kwam er een jonge hond naar me toe die ook een hele fijne energie had. Ik was haar aan het aaien en op een gegeven moment voelde ik de energie uit mijn handen stromen. Ik was haar onbewust aan het healen en voelde een hele mooie band met haar. Maar toen kwam het probleem, welke hond kies ik? Ik vond het hartverscheurend om het oude hondje achter te laten, maar wilde ook niet de mooie energie van de ander hond missen. Uiteindelijk werd er gekozen voor mij, want de jonge hond was gereserveerd. Ik moest haar loslaten en ik heb het oude hondje meegenomen.Honden Healing

Honden brengen je iets

De jonge hond heeft me wel iets gebracht, namelijk dat ik op het pad van de honden Healing ben gekomen. Honden redden zoals Takis doet is niet voor mij weggelegd, maar ik kan ze wel healen. Thuis gekomen ben ik in overleg begonnen met het healen van een aantal honden uit de shelter. Ik heb met een aantal honden uit mijn netwerk gewerkt om te kijken of ik op de zelfde manier kan werken als ik met kinderen doe. Dat bleek goed te gaan. Als je wilt weten wat de resultaten en werkwijze is, lees dan meer bij resultaten honden Healing.

Net als kinderen zijn honden ook spiegels, waar je veel van kunt leren als je er naar kunt kijken. Als baasje kun je dus ook veel van je hond leren.

Werkwijze honden Healing

De hondenhealing kan plaatsvinden op afstand. Ik stem me af op de energie van de hond en kijk wat hij of zij me wil zeggen. Daarna doe ik een healing. Ik richt me bij de healing op de energie en de ervaringen van de hond en help om vastzittende energie en patronen te helen. Dat is dus anders dan wat een hondengedragstherapeut doet. Ik werk in een andere (energetische en emotionele) laag. Als er dingen spelen in de relatie tussen hond en eigenaar benoem ik dat en ik geef dan tips. Na de healing zoek ik Bachbloesemdruppels uit om het proces te ondersteunen. Afhankelijk van de aard van de klachten zijn 1 of meerdere sessie nodig. Als je meer wil weten, kijk dan bij resultaten honden Healing en Healing en Reading of neem contact op via helma@almahealing.nl

Wijzigingsdatum | 11-09-2023 19:00