Kinderfluisteraar

Een Kinderfluisteraar krijgt informatie door af te stemmen op de energie van een kind

Kinderen kunnen klachten hebben of gedrag laten zien dat voor ouders moeilijk is om te begrijpen. Zeker als kinderen erg jong zijn en niet kunnen verwoorden wat hun dwars zit. Energetisch afstemmen op het kind geeft informatie over het waarom van de klachten of het gedrag. De ouders kunnen hier dan verder mee aan de slag.

Wat is een Kinderfluisteraar?

Baby’s en jonge kinderen kunnen nog niet verwoorden wat hun dwars zit. Bij onbegrepen gedrag en klachten stem ik me als kinderfluisteraar intuïtief af op kinderen. Als ze het willen, geven ze me de informatie over hun welzijn. Ze geven aan waar ze last van hebben en wat ze nodig hebben. Vaak hebben klachten of gedrag een relatie met een ouder of familielid. Kinderen zijn vaak spiegels voor je eigen onverwerkte gevoelens of trauma’s, pijnlijk, maar heel eerlijk. Dat kan lastig zijn, maar is ook een kans om oude onverwerkte stukken van jezelf te helen. Als je met jezelf aan de slag gaat,zul je ontdekken dat je kind ook verandert. Vaak zijn één tot drie sessies al voldoende voor een kind. Kinderen voelen vaak heel goed de angst, pijn en het verdriet die jij als ouder al dan niet bewust met je meedraagt. Dit kan ook in familieverband spelen en soms generaties teruggaan. Behandeling en begeleiding van kinderen zie ik niet los van de ouders, die ik er actief bij betrek. Soms adviseer ik om je als ouder ook te laten behandelen of adviseer ik om een familie opstelling te doen om oude patronen te doorbreken. Kijk ook bij babymassage, filosofie en medium.

Kinderfluisteraar bij hoogsensitieve kinderen

Kinderfluisteraar voor Hoogsensitief kind

Hoogsensitief

Baby’s en jonge kinderen zijn heel open naar de omgeving en kunnen daardoor emoties uit de omgeving oppakken. Als ze ouder worden neemt dit af, omdat ze een cognitieve ontwikkeling doormaken. Hoogsensitieve kinderen blijven open naar hun omgeving en kunnen indrukken moeilijk verwerken. Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn. Als kinderfluisteraar kan ik de oorzaak achterhalen. Daarnaast helpt Helende Massage kinderen om meer in hun lijf te komen en hun eigen grenzen beter te ervaren. Er komt meer balans in hun emotionele en intellectuele rijpheid. Deze bevinden zich vaak op verschillende ontwikkelingsniveaus, heel hoog of juist laag voor hun leeftijd. Met Helende Massage ontwikkelen ze zich harmonieuzer.

Zieke of gehandicapte kinderen

Het is heerlijk als je kind gezond is, maar soms hebben kinderen een aangeboren ziekte, handicap, of krijgen ze een ernstige ziekte. Dat is vaak moeilijk voor ouders om te begrijpen, te aanvaarden en mee om te gaan. Toch hebben ziektes vaak een diepere betekenis. Deze kinderen kunnen jou als ouder heel veel leren. Als medium communiceer ik met de ziel van je kind om inzicht te krijgen in de achtergrond van een bepaalde ziekte. Dit kan heel helend en verzachtend zijn, voor zowel ouders als kind. Desondanks blijft het moeilijk met zieke kinderen om te gaan. Mijn begeleiding richt ik daarom ook op de ouders.

Neem contact op voor meer info via helma@almahealing.nl

Wijzigingsdatum | 25-01-2022 12:40