Frisse start een inspiratiemoment

Een frisse start van het nieuwe jaar waarin je je doelen waar maakt

Tijdens het inspiratie moment Frisse start ga je op een leuke en prettige manier intuïtief je doelen stellen.

Frisse start

Frisse startHet nieuwe jaar beginnen met een frisse start, dat willen we allemaal. Goede voornemens maken, doelen stellen en eventueel plannen maken horen daar allemaal bij. Vaak strandt dit al voor de eerste maand om is, ondanks alle goed voornemens. Je kunt in je hoofd dingen bedenken, of je laten beïnvloeden door wat anderen vinden en zeggen, maar wat wil jij? Wat inspireert jou en wat is helpend om je doelen te bereiken of richting te geven en wat zijn de tegenwerkende krachten of belemmeringen? Hoe kun je zorgen dat je je doelen voor ogen houdt, letterlijk of figuurlijk?

Inspiratie moment

Tijdens het inspiratie moment Frisse start, maak je intuïtief contact met jezelf en je doelen voor het komende jaar. We werken niet met cijfers of plannen, maar met beelden en gevoelens vanuit je binnenste. Op deze manier komen de doelen echt uit jezelf en zijn ze niet opgelegd door anderen, je omgeving of de maatschappij. Wil je voor jezelf en je omgeving afvallen of voor je omgeving? Stel je te veel doelen? Als je er zelf achter staat hebben je voornemens een grotere kans van slagen.

Tijdens de workshop ontdek je welke factoren helpend en welke belemmerend zijn voor het bereiken van je doel en hoe je met de belemmeringen kunt omgaan. We werken in een leuke, prettige sfeer met meditaties, kaarten, etherische oliën, edelstenen. Je gaat je doel visueel maken door het te teken, zodat je het letterlijk voor ogen kunt blijven houden. Je krijgt een korte reading om het proces te ondersteunen.

Informatie

Datum: Maandag 23 januari 2023.
Tijd: 19.00-22:00 u.
Plaats: Brinkhorst 24, Leusden.
Kosten: € 50,- inclusief korte reading.

Wijzigingsdatum | 9-01-2023 23:35