Reacties van klanten

Reacties van klanten over Healing, Edelsteenbehandeling en cursussen.

“Ik heb het adres van Helma, Alma Corazon, van een vriendin gekregen. Zij had een fijne goede ervaring met haar en attendeerde mij op haar healing-kunsten en Bach-therapie. Wij hebben twee honden. Het teefje vertoonde al enige tijd ander gedrag. Ze leek wel depressief en ging steeds meer spugen en wat ze noemen ‘reversed sneezing’. Ook plaste één van de twee in huis, maar er stond geen naam bij.
Helma heeft contact gezocht en constateerde dat het teefje reageerde op het dominante reutje. Door middel van Bach druppels gebeurde er verbazingwekkende gedragsveranderingen. Het teefje, wat zich normaliter op de achtergrond beweegt, begon zich meer te tonen. Gevolg was eerst wel dat er meer geblaft werd, maar dat werd weer rustiger. Je merkte aan het reutje dat hij zich ook anders opstelde. Nu, ruim 2 maanden verder, is er toch wel wat veranderd. Het teefje is veel vrolijker en laat het koppie bijna niet meer hangen, maar nog mooier, ze heeft niet meer gespuugd. Het plasje is ook niet meer gevonden. Gek hè, na ruim duizend euro gespendeerd te hebben bij dierenarts en Utrecht, blijkt het gewoon een psychisch iets te zijn (mede door gedrag van andere hond), wat door ‘een paar druppels’ opgelost kan worden. Ik hoop dat het zo blijft. Dank je wel Helma.”

Monique maart 2022

“Ik had ineens pijn in mijn linkerarm en door de afstand was het niet mogelijk om een fysieke behandeling van Helma te krijgen. We besloten een afstandsbehandeling te doen. De dagen erna voelde ik me rustiger, meer bij mezelf en kon ik krachtiger en liefdevoller communiceren naar anderen. Ook was de pijn in mijn arm een stuk minder. In de dagen erna verdween die helemaal. Ik ben altijd verbaasd en ontroerd als ik zo’n grote verandering in mezelf voel. Dat had ik ook niet verwacht bij een afstandsbehandeling. Daarna denk ik dan: had ik dat maar eerder gedaan…en dan kan ik me echt een beetje schuldig voelen naar mezelf, sorry lichaam en geest. De afstandsbehandeling is net zo krachtig en effectief als een gewone behandeling. Alleen had ik Helma haar helende handen niet op me, maar dat is dan ook het enige jammere van een afstandsbehandeling. Dankjewel Helma, ik kan weer in alle rust verder op mijn pad.”

Diane Hoefsloot september 2020

“Wij zijn in eerste instantie bij Helma terecht gekomen om hulp te vragen voor ons zoontje die hoog gevoelig is. Helma heeft hem heel goed geholpen en hem in zijn kracht gezet! Waardoor hij niet meer zo moe was en minder overprikkeld. Ook zijn zijn ogen vooruitgegaan door de massages, hij had eigenlijk een brilletje nodig, maar nu niet meer.
Zelf heb ik de massages ook gehad en heb het gevoel dat er steeds meer laagjes van mijn onechte zelf zijn afgegaan alsof we steeds dieper zijn gekomen tot waar ik nu ben. Nu durf ik mezelf weer te zijn en zet stappen waar dat nodig is. Helma maakt gebruik van verschillende manieren om te kunnen helpen en zo kom je verder in het leven, zowel de coaching, de massages en voice dialogue zijn heel bijzonder om mee te maken en ook de Bach bloesem druppels werken bij dit alles ondersteund.
Wij zijn erg blij met Helma en gunnen het iedereen. Het is totaal niet zweverig en er is alle ruimte voor jou als persoon.
Behandeling op afstand is ook een optie en werkt net zo goed.”

Mirjam april 2020

“Hallo Helma, ik ben heel blij en dankbaar dat je mij veel informatie hebt gegeven over de helende werking van edelstenen.
De steen die ik van je heb gekregen doet ècht zijn werking. Ik ben er heel blij mee. Ik kom zeker nog een keer terug bij je èn raad iedereen aan een keer bij je langs te komen.”

Selma Mei 2017

“Helma is in staat op een betrokken en deskundige manier trainingen te verzorgen. Ze denkt mee met de cursisten en stimuleert je op een prettige manier tot nadenken door haar juiste vraagstelling. Ze heeft oog voor je persoonlijke ontwikkeling en neemt ruim de tijd om alles tijdens een cursusavond aan bod te laten komen. Je kunt jezelf zijn en wordt warm ontvangen met een lekker kopje thee.
Helma gaat respectvol om met vragen van cursisten en tegelijkertijd vraagt ze om zelf met oplossingen te komen. Ook durft ze zich kwetsbaar op te stellen en staat ze open voor opmerkingen of verbeterpunten.
Een prachtige, betrouwbare vakvrouw.”

Jenny Maart 2017

“Begin 2017 heb ik meegedaan aan de chakra meditatiecursus van Helma. Helma weet een fijne sfeer te creëren zonder zichzelf boven de groep te plaatsen. Dat vind ik erg belangrijk. Binnen de groep was iedereen dan ook goed in staat zijn eigen ontdekkingstocht te maken. De oefeningen van Helma hielpen mij enorm om contact te maken met de verschillende chakra’s in mijn lichaam. Hiermee heb ik een bredere blik op mijn eigen bestaan en ontwikkeling gekregen. Ik voel dat ik nu nieuwe mogelijkheden heb gekregen om mijn spirituele ontwikkeling te vergroten.”

Victor uit Leusden Maart 2017

“Ik ben vorig jaar bij Helma terecht gekomen via een collega. Zij had goede ervaringen en ik dacht we gaan het proberen. Ik ben voor mijn zoontje Max geweest toen 3 jaar en nu 4 jaar. Max is een heel gevoelig jongetje en is/was snel boos. Hij werd vaak boos om niets en gooide met dingen en schreeuwde vaak. Ik ben er achter gekomen dat Max strong willed is. Al de eerste keer bij Helma na een simpele aanraking is er al wat veranderd. Max laat namelijk nooit zo maar iemand aan hem zitten dus dat moest opgebouwd worden. Maar uiteindelijk laat hij zich van top tot teen masseren door haar. Door de behandeling is Max zo veranderd, echt een ander kind, ik vind het echt een wonder. Hij is veel rustiger minder snel boos en en veel vrolijker. Ook zijn gedrag naar anderen is heel erg verbeterd hij kon opeens samen spelen met zijn zus of andere kinderen en hij maakt grapjes en communiceert veel beter naar andere mensen. Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en ben haar heel dankbaar.”

Tamara Februari 2017

“Ik ben bij je terecht gekomen omdat ik mijn zoon zo graag wilde helpen. Hij had een dwangneurose en ik ben overal met hem geweest. We wilden ook graag een edelsteen en die heb je ook gevonden; voor hem, zijn broer, mijn man en voor mezelf. Aangezien ik zelf op standje overleven/doorgaan stond ben ik ook door jou behandeld met helende massages. En ook nog voice dialoque. Maar dat vond ik erg lastig. Mij zelf zien. Ik heb uiteindelijk ook geen vervolg afspraken meer gemaakt omdat ik het gevoel had dat ik niet verder kwam en er kwam een drukke tijd aan met extra behandelingen voor mijn zoon en werk. Dat ik het niet meer kon, vond ik niet belangrijk, als mijn zoon maar beter werd. Dat was het belangrijkste voor mij.

Nu achteraf kijkend denk ik dat ik door de helende massages heb kunnen blijven functioneren. Anders was ik voor de vakantie al ingeklapt. En toch heb ik stiekem (door voice dialoque) veel meer inzicht/acceptatie over mezelf gekregen. Maar dat heb ik toen zeker niet genoeg beseft.

En wat ook zo mooi is dat toen mijn man bij jou geweest was, er ook bij hem heel veel in gang is gezet. Maar dat ging langzaam dus dat besef je niet meteen als je bij jou bent. Je had het bij mijn man steeds over dat hij woede had en hij begreep dat op dat moment totaal niet. Later zei nog iemand hetzelfde en na veel maanden piekeren/puzzelen durft hij de stap te nemen om echt voor zichzelf te kiezen en qua werk te veranderen. Super.
Hij draagt ook regelmatig je edelsteen.

Dus wat voor ons onze conclusie over jouw behandelingen is dat wij veel later merkten wat het voor ons betekend had. Voor jou zou het fijner zijn als wij klanten het meteen merken en weer “genezen” de deur uitlopen. (Dat was wat wij ook zo gehoopt hadden toen voor mijn zoon). Maar ja zo werkt dat nu eenmaal niet hè.

Fijn dat we dit nog konden berichten. We willen je nog heel veel succes met je praktijk toewensen en heel veel geluk en gezondheid. Hartelijke groeten van ons allemaal.”

Marije maart 2016

“Uit nieuwsgierigheid en met de behoefte aan ontspanning boekte ik een edelsteenbehandeling bij Helma. En wow…wat was dit heerlijk ontspannen. Een echte aanrader voor tijdens de zwangerschap. Tijdens deze zwangerschap had ik ook wat last van bekkenklachten. Toen we hier over spraken, gaf ze aan dit ook meteen mee te pakken tijdens de behandeling. Tot mijn grote verrassing heb ik hier sindsdien helemaal geen last meer van.”

Paula juni 2014

“Na enige tijd last te hebben gehad van hormoonveranderingen (erg chagrijnig een aantal dagen in de maand, langdurige menstruatie en buikpijn) ben ik naar Helma gegaan voor een hormoonbehandeling. Dit heeft mij heel goed geholpen. Ik heb zeker een paar maanden helemaal geen klachten meer heb gehad. Bedankt!”

Jenny, februari 2014

“Onze dochter Izabella van net 3 jaar kon heel veel huilen en was vaak gefrustreerd.
Ze zat niet lekker in haar velletje, eigenlijk al vanaf net na de geboorte. Na enige twijfel zijn we op zoek gegaan op internet naar hulp. Hier kwamen we Helma’s site tegen die ons erg aansprak. We hebben we een email gestuurd in het weekend en maandagmorgen belde ze ons netjes terug. We konden een afspraak maken op korte termijn. Mijn man en ik gingen samen met Izabella naar Helma toe. Onze eerste afspraak was een bijzondere ervaring, waarbij Helma via mijn man dingen vanuit de familie kon voelen, waar we later ook echt mee aan de slag konden met de familie samen.
Helma leerde ons ook Izabella aan te leren dat ze een zonnetje heeft in haar buik.
Dit was voor ons best lastig, maar na enige tijd doorzetten werd het zonnetje een begrip in het hele gezin! Bij de tweede en derde afspraak werd ons duidelijk dat Izabella best wel bang is en moeite heeft met andermans verdriet. Helma heeft samen met Izabella dit probleem aangepakt.
De laatste afspraak was een controle en een intensievere uitleg over het zonnetje en wat ze er allemaal mee kan!
Conclusie: al na de eerste afspraak merkten we verbetering, na de tweede afspraak zei ze ineens uit het niets; mama ik ben zo blij…dit was heel ontroerend, wij waren altijd een meisje gewend dat niet lekker in haar velletje zat.
Het zonnetje laat haar eigen ik zien en wat ze er allemaal mee kan. Helma bedankt!!
Het was een bijzondere ervaring die ons ontzettend heeft geholpen.”

Debby, december 2013

“Ik heb Helma leren kennen als natuurgeneeskundige en heb inmiddels een aantal sessies gehad.
De grote kracht van Helma is dat ze heel veel vaardigheden tot haar beschikking heeft die ze inzet voor je vraag of klacht. Na een kort gesprek aan het begin van een sessie weet ze intuïtief wat op dat moment behulpzaam is of kan zijn. Ik heb ook een edelsteenbehandeling gehad en het was voor het eerst in mijn leven dat ik Heling heb ervaren zonder er hard voor te hoeven werken. Ik heb er tot nu toe veel aan gehad en sluit zeker niet uit dat ik in de toekomst nog vaker een sessie met Helma zal hebben.”

Sterre van Eeloo, september 2013

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik begeleiding gehad van Helma. Ik voelde me soms onzeker en ik had twijfels over mezelf. Door middel van helende massages en Voice Dialogue sessies heb ik meer rust gevonden en kon ik mezelf en mijn ongeboren kind beter accepteren. Mijn kind was aan het einde van de zwangerschap nog meer welkom dan aan het begin. ”

Brenda, juni 2012

“Dankzij mijn sessies bij Helma heb ik een moeilijke periode kunnen afsluiten, heb ik mezelf gevonden en kan ik weer bewust genieten van het leven.
Ik ben mezelf tegengekomen, heb mezelf heel goed leren kennen en heb eindelijk al mijn verdriet los kunnen laten. Ik voel me sterker dan ooit!
De massages zijn magisch, je merkt echt resultaat ervan. Ik heb al mijn fases doorlopen daardoor en door alles te herbeleven en in gesprek te gaan met mezelf heb ik alles een plekje kunnen geven. Ik voel me echt fantastisch en ben ontzettend blij dat Helma op mijn pad is gekomen. Wat zou ik mezelf tekort gedaan hebben als ik daar niet was geweest. Dan zou ik nog steeds zo in de war zijn, mezelf steeds kwijtraken in de verkeerde dingen. Niet openstaan voor mensen om me heen.
Mocht je er zelf niet meer uitkomen zou ik toch eens bij Helma aankloppen, mij heeft ze enorm goed geholpen!!
Ik volg bij haar nu ook een meditatiecursus om de rust vast te houden en lekker dicht bij mezelf te kunnen blijven.”

Jessica, Leusden mei 2011

“Helma geeft op verschillende vlakken in mijn persoonlijke leven bijzondere ondersteuning, of het nu is bij zelf leren masseren, gemasseerd worden, of mediteren in een groep. Ik vind het speciaal dat ze heel goed kan afstemmen op de situatie in het hier-en-nu. Hier kan ik nog veel van leren.”

Kyra, Leusden April, 2011

“Een intens diepe ontspanning – van top tot teen.”

Martin, Arnhem

“Bedankt voor alle heerlijke massages het afgelopen jaar! Ik hoop dat de rest van de wereld ook ontdekt hoe lekker het is.”

Daniëla, Leusden

“Ik vond de massages fijn. Ik werd er lekker warm van als we het zonnetje deden. Alleen mijn hoofd werd niet warm, maar dat is ook logisch want anders werd ik helemaal rood. De rode steen vond ik het mooist. Wat ik ook leuk vond was dat ik zelf ook een steentje mee naar huis mocht nemen.”

Thom, 6 jaar

“Lieve Helma, allereerst wil ik je met zo veel liefde en licht om armen, bedanken voor wat je voor mij, mijn dochter en ons gezin heb gedaan. Tijdens een Spirituele beurs in de Drietand te Amersfoort kwam ik bij jou terecht met de darmproblemen van mijn ongeboren dochter. Jij hebt ons toen geholpen onze energie weer terug te krijgen en te laten stromen en de energie met mijn moeder te scheiden, waardoor er weer ruimte en licht voor me zelf ontstond, via een mooi ritueel met kaarsen en lichtbal in mijn buik. Ik ben verder gegaan met de kaarsen en de energie in mijn buik en voelde dat het zo goed met ons ging. Ik voelde me sterker, ook naar mijn moeder toe en toen ik 3 weken later naar het ziekenhuis ging voor een echo was iedereen daar verbaasd over het feit dat er NIKS meer te zien was. Haar darm functioneert weer normaal. De kinderartsen en verloskundigen waren zeer verbaasd, omdat het er toch echt naar uit zag dat ze meteen geopereerd moest worden als ze was geboren. Ik wilde je dit vertellen om te laten zien hoe mooi en bijzonder jij bent. Ik brand veel kaarsen voor jou en je gezin en de mensen die jij lief hebt om jullie liefde toe te sturen en vooral heel veel dankbaarheid, dank je wel mooie vrouw, moeder. Woorden kunnen niet uitleggen hoe dankbaar ik ben dus leg ik mijn gevoel in het branden van een kaars.”

Leonie, Amersfoort, maart 2010

“Ik ben ondertussen bevallen en de bevalling ging heel goed en snel en toen ze er uit kwam poepte ze meteen!!! Om te laten zien dat alles er was en werkte :). Woh wat een opluchting en meteen moest ik aan jou denken, ben je zo dankbaar voor je samenwerking en steun. Ook de dagen erna bleef het goed gaan dus ze hoefde niet naar het ziekenhuis en daar waren we zo blij om. Ze is prachtig mooi onze nieuwe koningin met een bos vol zwart haar en grote donkere ogen. En ik wil zeker op de hoogte blijven van wat je allemaal uitspookt!! Wie weet kom ik ook een workshop volgen als alles een beetje rustig is hier. Nogmaals bedankt voor alles. Ik wens je alle liefde en licht toe en wie weet weer tot gauw, liefs”

Leonie, Amersfoort, mei 2010

“Naast de warme en open manier van ontvangen en begeleiden die Helma heeft, is er ook de kwaliteit van de behandeling. Heb absoluut iets gehad aan deze sessies. Voelde ook heel natuurlijk. De werkwijze die Helma hanteert vind ik erg prettig. Verder is de werkruimte groot en licht en geeft het hout een extra warm gevoel. Kortom een erg goede en zinvolle behandeling waar ik zeker in mijn vriendenkring over zal praten.”

Richard, Apeldoorn, 2010

“Ik heb Helma’s adres van een vriendin door gekregen. Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en vanaf dat moment zijn er al processen op gang gekomen. Dat dit een belangrijk proces was in die korte tijd, bleek wel bij mijn eerste bezoek. Tijdens de eerste kennismaking hebben we gekeken wat er gehealed kon worden. Daaruit bleek dat ik mijn baarmoeder eerst moest healen. Sinds de geboorte van mijn laatste kind heb ik hevige menstruatie klachten. Hieraan hebben we een healing besteed. De ‘proef’ kwam 3 weken later, wat bleek: de menustruatie was gewoon. In vervolg afspraken hebben we andere healings doorgemaakt. Tijdens een massage heb ik ervaren dat ik samen met Helma een reis door mijn lichaam maakte, ik kon zien waar ze was en met haar ‘praten’. Ik heb meegemaakt, dat negatieve energieën van mijn moeder ‘uit me gehaald’ werden. Die zaten hardnekkig vast in mijn nek. Ik heb gezien hoe dat gelukt is. Daarna is er een complete healing gekomen, waarin ik mijn hele familie in het licht heb gezien en geheald zien worden. Echter alleen de familieleden die in het licht wilden staan. Dat was ook heel duidelijk te zien. We hebben samen een healingreis gemaakt om mijn gids te ontmoeten. We hebben daarbij allereerst een tijdelijke gids ontmoet. Ik heb veel oude energieën kunnen loslaten waardoor ik verder kon gaan met mijn reis naar het licht. Dit was heel belangrijk voor mij om verder te komen in relatie processen voor een partner. Anders zou ik telkens weer ‘verkeerde’ mannen aantrekken.
We hebben een laatste healing gedaan, om te kijken of mijn zoon, die een gebrek heeft aan zijn gehoor, geheald kon worden. Helma heeft kontakt gelegd met hem, en het bleek dat hij die ‘handicap’ nodig had, voor zijn missie hier op aarde. Dat gaf me rust zodat ik als moeder hem beter kan begeleiden in zijn missie. We gaan hier nog een vervolg healing aan geven zodat hij beter in zijn kracht gaat staan. Daarna hebben we nog een healing gedaan, waarbij Helma met haar handen over mijn lichaam ging. En dat was bijzonder omdat mijn hele lichaam in goud verlicht was en ik Helma ook precies kon volgen waar ze was. Echter de healing kon nog niet vervolmaakt worden, wat ik graag had gewild, daar ik zelf nog met een aantal zaken aan de slag moest. Die heb ik diezelfde avond thuis nog geheald. Omdat ik er zo snel mogelijk vanaf wilde. En dat is gelukt. De bevrijding die ik die volgende dag heb gevoeld was ongekend.
Het was het grootste kado wat ik ooit in mijn leven heb ontvangen. Mijn bovenstaande ervaringen van Helma hebben me enorm ver gebracht.

Ik zeg altijd maar, de een gaat op skivakantie en ik onderga/doorsta bij Helma een half leven, wat mij bevrijd van alle negatieve energieën die me belemmeren het leven te leiden dat ik wil leiden en waar ik recht op heb. Helma doet haar behandeling bij iedereen anders. Bij mij zat ze al heel snel in het ‘ijle’ gebied zoals ze zelf omschrijft. Ik hoef geen massage bij haar, ze heeft meteen kontakt met hetgeen ze doorkrijgt. Ik krijg inzicht in hoe het universum werkt en hoe je dingen beter via healings kan genezen, omdat ze dan ook daadwerkelijk ‘weg’ van je zijn en je je vrij kan voelen. Ze zullen ook nooit meer terug komen. Helma is geen ’toverstafje’. Je moet er zelf heel hard aan werken, om tot volledige genezing te komen. Maar zij helpt je om je door je healingproces heen te komen. En ik kan niet anders zeggen dan dat ze heel goed doet. Ik ben met ‘zevenmijlslaarzen’ door mijn oude leven gegaan om alles op te schonen en zij heeft me daarbij gigantisch goed geholpen. Dank je voor alles, heel veel liefs,”

Medi, 2009

Wijzigingsdatum | 29-04-2022 17:25