Workshop Helende werking van Edelstenen

De helende werking van edelstenen leren waarnemen en voelen

In de workshop Helende werking van edelstenen leer je hoe je de helende werking van edelstenen kunt waarnemen en voelen. Het is leuk en verrassend om te ervaren en iedereen kan het leren

De kwaliteiten van edelstenen

Versteend hout heeft aardende werkingZijn edelstenen levenloze voorwerpen, alleen mooi en geschikt als sieraad? In mijn ervaring is niets minder waar. Ik ben iedere keer weer verrast door het eigen karakter en de werking van elke steen. In de Workshop Helende werking van edelstenen ontdek je hoe leuk en boeiend het is om de verschillen in kwaliteiten van edelstenen waar te nemen en te ervaren.

De werking van edelstenen

Door hun chemische samenstelling, kleur en ontstaansgeschiedenis hebben edelstenen elk hun eigen kwaliteit, kracht en helende werking. Zo hebben scherpe puntige kristallen een heel andere werking dan afgeronde edelstenen. Ook hardheid en kleur hebben een verschillende invloed, die waarneembaar is als je je aandacht daar op richt.

Wat veel mensen niet weten is dat Kristallen worden gebruikt in telefoons, computers en optische meetapparatuur, vanwege hun geleidende en lichtbrekende eigenschappen. We werken er dus dagelijks mee. Naast praktisch en mooi werken edelstenen ook op je ontspanning, gezondheid en geestelijke en emotionele ontwikkeling. Iedereen kan deze kwaliteiten ervaren door het bewust waarnemen van de vorm, kleur, gewicht en hardheid.

De workshop helende werking van edelstenen

In de workshop helende werking van edelstenen ga je de verschillen in werking waarnemen en voelen met behulp van 10-15 edelstenen. Daarnaast leer je hoe je kunt mediteren met edelstenen. Het gaat niet zozeer om feitenkennis, maar hoe jij de edelstenen en hun werking kunt ervaren. De bijbehorende feiten kunnen uit boeken worden gehaald.

Als je een edelsteen hebt waar je meer over wil weten, dan kun je die meenemen. Aan het eind van workshop kun je een edelsteenhanger laten uittesten die op dit moment passend is voor jou.

Reacties van cursisten

“Dat edelstenen edelstenen zó verschillend kunnen aanvoelen heb ik nooit geweten, heel verrassend!”

“Ik ervaar een zachte liefdevolle werking van deze edelsteen” (Rozenkwarts)

“Ik vond het heel boeiend om te horen hoe edelstenen ontstaan en wat de achtergrond is van hun werking. Het was leuk om daarna zelf
te stenen te kunnen voelen en de werking te ervaren. Zo onthoud je het veel beter dan wanneer er alleen maar over wordt verteld”

Meer weten

Wil je meer weten over edelstenen en hun werking kijk dan bij mijn artikelen over toepassingen van edelstenen en wetenschappelijke achtergronden of bij de beschrijving van de diverse edelstenen.

Cursusinformatie

Datum: Donderdag 21 maart 2024 van 19.30-22.15 u
Plaats: Brinkhorst 24 Leusden.
Kosten: € 30,- exclusief edelsteenhanger.

Aanmelden via helma@almahealing.nl

Wijzigingsdatum | 11-02-2024 23:00