Edelsteenbehandeling

Ben je slecht geaard, of heb je weinig energie?
Heb je last van kwaaltjes of of pak je emoties en energieën van anderen op?
Voel je je regelmatig leeggezogen?
Of is je kind hoog sensitief, dromerig, slaapt het slecht of heeft het onbegrepen klachten?

Wat kan Edelsteentherapie en een Edelsteenbehandeling voor je doen?

Edelsteentherapie en een edelsteenbehandeling helpt je om te aarden, te ontspannen, in balans te komen en meer energie te krijgen. Je komt meer bij jezelf. Ook helpt het om kwaaltjes te verminderen.

Edelsteenbehandeling edelsteentherapie

Werking van edelstenen

Bij een Edelsteenbehandeling maak ik gebruik van de helende werking van edelstenen. Edelstenen hebben verschillende eigenschappen door hun ontstaansgeschiedenis, kleur, samenstelling en herkomst. Net zoals elk mens verschilt, is elke edelsteen anders. Een kleine schakering in kleur, helderheid of vorm geeft al een andere werking. Daarnaast werkt dezelfde steen bij de ene mens anders dan bij de andere. Edelstenen kunnen spanning opnemen of energie afstaan. Ik gebruik mijn kennis en intuïtie om de juiste edelstenen te vinden bij de persoon met wie ik werk.

Hoe ziet een Edelsteenbehandeling er uit?

Tijdens een sessie Edelsteentherapie kun je je kleding aanhouden en krijg je gedurende een bepaalde tijd diverse edelstenen opgelegd in een voor jou passende legging. Daarnaast combineer ik Edelsteentherapie met Helende Massage of in een begeleidingstraject, als dat zinvol is. Ik werk ook met gezondheidshangers ter ondersteuning van processen.

Meer weten of edelstenen kopen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Natuurgeneeskundige Therapie in combinatie met Edelsteentherapie of ben je op zoek naar een edelsteen of een geschikte gezondheidshanger? Mail of bel me gerust voor meer informatie of vraag een intakegesprek aan. Je kunt ook bij Edelstenen kijken. Ik heb diverse knuffelstenen en bollen te koop.

Een Edelsteenbehandeling is ook heel geschikt om cadeau te geven.

Ook geef ik regelmatig een workshop Helende werking van Edelstenen om kennis te maken met de werking van edelstenen.

Zie ook

Wijzigingsdatum | 3-02-2022 14:10