Ontspanningsmassage

img-responsive

Helende ontspanningsmassage

Terug keren bij jezelf
Ademen in het leven
Energie laten stromen
Leven in harmonie met jezelf en je omgeving
.

Wat is een Helende ontspanningsmassage?

Soms heb je niet speciaal klachten, maar heb je vooral behoefte aan ontspanning en op laden. Naast therapeutische helende massages geef ik ook Helende ontspanningsmassage aan vrouwen. Dit is een bijzondere energetische massage volgens een bepaald patroon langs meridianen. Hierdoor ontspan je zowel lichamelijk als geestelijk en voel je je heerlijk weldadig en opgeladen met energie. De massage is ontspannend maar werkt ook helend op een zachte rustige manier terwijl hij toch diep doorwerkt, omdat lichaam, geest en energie in balans komen. Niet alleen je lichaam en weefsels worden aangeraakt, maar ook jij als mens.

Voor wie?

De Ontspanningsmassage is alleen voor vrouwen. Het is bijzonder geschikt als je behoefte hebt aan ontspanning, een zachte liefdevolle aanraking, als je last hebt van stress of burnout of als je moeite hebt met aanraken. Als je hoog sensitief bent en een therapeutische massage te diep werkt, is deze zachte energetische massage bij uitstek geschikt. De massage is vaak onderdeel van een therapeutisch traject, waarbij het wordt gecombineerd met andere werkvormen. Het is ook geschikt om in harmonie te blijven. De massage kan ook afzonderlijk worden gegeven. In dat geval is er geen intake nodig.

Rittenkaart

Als je vaker gemasseerd wil worden dan is een rittenkaart voordelig. Een  5-rittenkaart voor € 340,- en een 10-rittenkaart voor € 650,-. De rittenkaart kan worden afgenomen na een pakket,  3 massages of en intake. De rittenkaart is geldig voor de duur van een jaar en te gebruiken voor Helende ontspanningsmassage of zwangerschapsmassage. Wil je een meer therapeutische Helende massage dan verwijs ik je naar mijn andere website: www.almacorazon.nl

Cadeaubon

De ontspanningsmassage is een mooie massage om kennis te maken met mijn manier van werken, of om aan iemand cadeau te geven die wel wat extra’s kan gebruiken. Mail of bel voor informatie over Cadeaubonnen.

Reacties van cliënten

Een helende ontspanningsmassage werkt ontspannener dan andere massages. Het werkt dieper door en verhelpt op een zachte manier ook lichamelijke en geestelijke klachten. Ik heb de afgelopen tijd veel helende ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages mogen geven. De reacties van de cliënten bevestigen dat werken met energie heel anders wordt ervaren dan een massage waarbij alleen weefsels worden gemasseerd. Met Helende massage word je als mens aangeraakt. Reacties die ik van de massage heb ontvangen zijn:

  • liefdevol, met aandacht gegeven
  • heerlijk ontspannend
  • dit wil ik vaker ervaren
  • ik voel mijn lijf tintelen en de energie stromen
  • ik voel me gezien, zonder woorden en zonder oordeel
  • de volgende dag zat ik nòg beter in mijn vel

Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen. Wil je dit ook ervaren neem dan contact op.

Wijzigingsdatum | 24-02-2021 00:10