Healing en Reading

Healing en Reading geeft inzicht in je gezondheid, relaties en leven

Met Healing en Reading stem ik af op je energie. Ik krijg informatie over je gezondheid, relaties en leven en deze inzichten kunnen je helpen om keuzes te maken. Healing en Reading kan zowel live als op afstand plaats vinden. Vooral bij kinderen en honden is dit praktischer, maar ook als je aan huis gebonden bent is het nuttig. De werking op afstand is vergelijk als wanneer het live plaats vindt.

Energie voelen en zien

Een mens heeft een lichaam en een ziel. De energie van je ziel zetelt in je buik, je centrum, maar stroomt ook door je lichaam en in je aura, het energieveld om je heen. Op bepaalde plekken in je lichaam, chakra’s genaamd is deze energie duidelijker voelbaar. Daar stroomt je energie naar buiten in je aura. Als de energiestroom is verstoord, kun je o.a. voelen in die chakra’s of in je aura, vaak al voordat het in je lichaam voelbaar is. Met een healing kan deze energiestroom worden hersteld.

Wat is Healing?

Tijdens een Healing voel ik met mijn handen hoe je gezondheidssituatie is, voer ik spanning af en laat ik de energie weer doorstromen. Je energiesysteem en je aura worden schoongemaakt en in balans gebracht. Er zijn allerlei vormen van healing, zoals handoplegging, Reiki, chakrahealing, magnetiseren. Ik gebruik een krachtige vorm van trancehealing die alle vormen omvat. Ik stem de healing af op jouw lichaam en energie en werk nauw samen met jouw en mijn gidsen. Een healing werkt ontspannend, pijnverlichtend en helend. Soms komen er emoties vrij, die getransformeerd mogen worden naar nieuwe energie, waardoor je je beter voelt.

Een Dagpauwoog staat voor transformatie door Healing

Wanneer een Healing?

Healing is geschikt:

 • Bij spanning, vermoeidheid, ziektes, pijn of blokkades;
 • Als eerste behandeling voorafgaand aan massage;
 • Als onderdeel van een natuurgeneeskundig behandeltraject.

Wat is Reading?

Reading betekent lezing. De energie van je ziel is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar voor mensen die er op zijn afgestemd. Tijdens een Reading stem ik me af op jouw energie en jouw en mijn Gidsen. Ik krijg beelden en informatie over hoe je op dit moment in het leven staat en wat er eventueel nodig is om je situatie te verbeteren. Ik krijg alleen informatie die jij laat zien, voelen en horen en die rijp is voor transformatie. Een reading kan die transformatie bewerkstelligen, waardoor je energie weer gaat stromen. Ik sluit een reading altijd af met een korte healing.

Wat is een (trance)Medium?

Met trance, breng ik mijn bewustzijn naar een trillingsniveau, waarin ik me kan afstemmen op de Spirituele Wereld. Healen en Readen gebeurt in een lichte trance. Soms is het nodig, om in een diepe trance te gaan om een Gids het woord te geven of om helende energie door te laten. Ik gebruik diepe trance, wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld tijdens een Helende Massage, cursussen, bij specifieke vragen of tijdens het reinigen van een ruimte.

Wanneer een Reading of Mediumsessie?

Een Reading of Mediumsessie is geschikt bij:

 • Inzicht krijgen in je huidige situatie;
 • Het ontdekken van de oorzaak van pijn, blokkades of relatieproblemen;
 • Onvervulde kinderwens;
 • Contact maken met je (ongeboren) kind. Zie ook zwangerschapsmassage;
 • Vragen over (aangeboren) ziektes, of je relatie met je kind. Zie ook babymassage;
 • Vragen over overleden kinderen, vroeggeboortes of miskramen;
 • Hulp en advies bij het energetisch reinigen van huizen en praktijkruimtes;
 • In contact komen met je Gidsen;
 • Vragen over de invulling van je leven in relatie met familie, werk en vrienden;
 • Existentiële vragen.

Werkwijze Healing en Reading

Mijn doel is om je in contact te brengen met jouw ziel, je bron, zodat je van daaruit je stappen kunt nemen. Eventueel kan dat in samenwerking met je Gidsen. Het is niet de bedoeling dat ik jou vertel hoe je je leven moet leiden. Het is een samenspel tussen ons beiden, dat wat in je onderbewustzijn aanwezig is en de Spirituele Wereld. Ik geef je de handvatten om zelf jouw stappen te zetten.

Healing en Reading sessies kunnen los worden gevolgd. In dat geval komen ze niet voor vergoeding in aanmerking.

Ik gebruik Healing en Reading vaak geïntegreerd in een natuurgeneeskundige behandeltraject volgens de 5 natuurgeneeskundige principes gecombineerd met Helende Massage of lifecoaching. Natuurgeneeskundige behandelingen komen ver vergoeding in aanmerking. De werkvorm Healing en Reading omvat de principes Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Psyche en Bewustwording.

Kijk voor meer info bij Natuurgeneeskundige Therapie en Helende Massage, of vraag een intakegesprek aan.

Wijzigingsdatum | 25-01-2022 13:50