Cursus Helend Masseren

Cursus Helend masseren

In de cursus Helend masseren leer je jezelf en anderen helen.

Een nieuwe wereld gaat voor me open

Helend masseren

In contact met jezelf
ontmoet je de ander in een liefdevolle aanraking
Samen haal je adem en ervaar je het leven
Voel je je lichaam en word je weer heel

Cursus Helend Masseren

In de cursus Helend Masseren leer je de basisprincipes van Helende Massage. Je leert eerst contact te maken met jezelf en je gevoel, met behulp van oefeningen en visualisaties. Vanuit je gevoel maak je contact met de ander en ga je masseren. Je oefent met delen van het lichaam, te beginnen met handen en voeten. Daarnaast leer je een aantal massagetechnieken. De laatste avond leer je een hoe je een heel lichaam kunt masseren.

Helende Massage

Helende Massage is een bijzondere energetische massage. Je raakt aan en masseert vanuit je gevoel. Daarnaast gebruik je massagetechnieken, die helpen om lichaam en geest in balans te brengen. Niet alleen je lichaam, maar ook je geest wordt aangeraakt. Helende Massage is niet alleen helend voor degene die je masseert, maar ook voor jezelf.

Voor wie?

img-responsiveVoor iedereen die het fijn vindt aan te raken, aangeraakt te worden en dat gevoel te delen met anderen. Je hoeft geen massage-ervaring te hebben. Met wat je leert in de cursus kun je partner, vriend, vriendin, familie en kinderen masseren. De cursus vindt plaats in een veilige sfeer met respect voor elkaars grenzen.

Cursusinformatie

Data: 6 dagdelen in overleg.
Tijd: Najaar 2022.
Plaats: Brinkhorst 24, Leusden.
Kosten: €275 inclusief 1 flesje olie en lesmateriaal.
Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Wijzigingsdatum | 3-01-2023 14:30