Workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten

Jaarlegging Moeder Aarde kaarten

In de workshop jaarlegging Moeder Aarde kaarten krijg je inzicht in je doelen, kansen en uitdagingen voor het komende jaar.
Jaarlegging Moeder Aarde kaarten

Doelen, kansen en uitdagingen

Welke doelen heb jij voor het komende jaar op gebied van werk, privégebied, relaties of zingeving? En wat zijn je kansen en uitdagingen? In de workshop jaarlegging met Moeder Aarde kaarten kun je zicht krijgen op de weg die je gaat bewandelen, de stappen die je zet en de valkuilen en hulpbronnen die je kunt tegenkomen.

Moeder Aarde

We leven op Moeder Aarde vaak zonder ons er van bewust te zijn dat het een energiebron is, die ons draag en ons veel heeft te bieden. Als je je op de aarde afstemt kun je deze energie voelen. Jamie Sams heeft vanuit haar Indiaanse traditie Moeder Aarde Kaarten ontwikkeld. De kaarten verbeelden symbolen uit de indiaanse traditie en spreken als beeld voor zichzelf. Daarnaast geeft Jamie Sams een uitgebreide, diepgaande en inzichtelijke beschrijving bij de kaarten, vanuit haar eigen ervaringen en leringen.

Workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten

In de Workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten wordt gewerkt met de legging van de Tipi. Met behulp van een visualisatie maak je verbinding met jezelf en de doelen die je hebt gesteld voor het komende jaar. Daarna ga je kaarten trekken voor de verschillende onderdelen van de Tipi, die symbool staan voor je doel en het bereiken hiervan. Je krijgt inzicht in lessen uit het heden, het verleden, de toekomst, je hulpbronnen en je valkuilen. Je krijgt een toelichting op jouw kaarten en wat je er mee kunt het komende jaar. Van de kaarten krijg je geplastificeerde kopieën mee, zodat je ze thuis kunt neerzetten en het hele jaar jaar kunt volgen.

Stappen zetten vanuit de balans tussen voelen en denken

Wil je wat meer achtergronden weten, lees dan mijn artikel Je hart volgen zonder je denken te vergeten.

Cursusinformatie

Datum: Maandag 9 januari 2022.
Tijd: 19:30-22:00 uur.
Plaats: Brinkhorst 24 Leusden.
Kosten: €30.

Wijzigingsdatum | 3-02-2022 10:02