Cursus Innerlijke Criticus

Cursus Innerlijke Criticus

In de cursus Innerlijke Criticus maak je kennis met jouw Innerlijke Criticus en leer je zijn kracht positief te gebruiken. Hierdoor leef je meer in harmonie met jezelf en je omgeving en krijg je meer plezier en energie in je leven.

Innerlijke Criticus, Vriend of Vijand?

Innerlijke CriticusStel je hoge eisen aan jezelf of heb je vaak kritiek op je uiterlijk of je prestaties? Heb je moeite met kritiek van anderen en doe je het nooit goed genoeg op je werk, in je gezin of in je liefdesleven? Of misschien heb je juist vaak kritiek op anderen? Dan heb je vast last van een sterke Innerlijke Criticus. Dit is een onbewust deel van onszelf waar heel veel kracht en energie in wegloopt. Hij kan je belemmeren in je doen en laten, je zelfvertrouwen ondermijnen en zo jezelf tot je ergste vijand maken. Als je hem naar anderen richt, kun je anderen tot je vijanden maken.

De Innerlijke Criticus is een deelpersoonlijkheid binnen de coachingsmethode Voice Dialogue. Hij werkt vaak samen met de Perfectionist en de Drijver, om je tot grote hoogten te brengen. In de cursus Innerlijke Criticus leer je hoe je zijn macht kunt temmen en omzetten naar kracht.

Cursus Innerlijke Criticus

Innerlijke Criticus
In de cursus Innerlijke Criticus word je bewust van je Innerlijke Criticus. Je leert hoe hij is ontstaan en hoe je hem positief kunt aan wenden en zijn macht omzetten naar kracht. Je leert zijn stem en zijn woorden herkennen en je krijgt inzicht in hoe hij je tegen houdt te doen wat je ècht wil. Met behulp van oefeningen, visualisaties en kaarten, leer je zijn stem leert herkennen, neutraliseren en ombuigen. Je krijgt respect en compassie voor deze harde werker, die in oorsprong goede bedoelingen met je heeft. Door hem in te zetten in plaats van hem tégen je te gebruiken boor je een ongekende krachtbron in jezelf aan, je gaat positiever en relaxter in het leven staan en je krijgt meer energie en plezier. Ook je omgeving vaart er wel bij. Kijk voor meer achtergronden bij de Innerlijke Criticus of lees de uitgebreide reactie van een cursist. Het kost tijd om je bewust te worden van je Innerlijke Criticus en je gedrag en denken aan te passen. Het is belangrijk om na de cursus met de materie bezig te blijven.

Cursusinformatie

Gratis kennismaking Wie ben ik, 7 april 2022, 19.30-21 u
Data cursus: 14, 21, 28 april, 5, 12 mei 2022.
Tijd: 19.30-22.15 uur.
Plaats: Brinkhorst 24, Leusden
Kosten: € 225,- voor 6 avonden inclusief lesmateriaal.

Wijzigingsdatum | 3-02-2022 15:30